אלינוי ברמי

לחוצה ומודאגת מהגיוס לצבא

אני בת 17.8 ונשרתי מהבית ספר בגיל 13 עקב הטרדה מינית שעברתי נהייתה לי טראומה מבתי ספר, הייתי בשיחות אצל פסיכולוג ופסיכיאטר פעמיים כל שבוע במשך שנתיים ולפני שנה היה לי צו ראשון ונתתי את כל הטפסים והכל והוא צחק עליי ואמר לי שזה יישן והוא אמר שהוא מפנה אותי לצו ראשון אחרי זה הלכתי לרופאה שם והיא אמרה לי שהוא משוגע להפנות אותי לצו ראשון עם טפסים כאלה אז בסוף לא הייתה לי ברירה ופניתי ואז חיילת שם עצרה אותי ואמרה לי שאני לא ייכולה לעשות בדיקות בלי ת.ז. למזלי, אני כמעט ולא יוצאת מהבית ועד עכשיו אין לי ת.ז. ויש לי תיק אצל הפסיכיאטר בבית חולים ברזילי פה באשקלון. שם כתוב שסבלתי מפוסט טראומה והפרעות שינה והפרעות אכילה ומצוקות וחרדה, בזמן האחרון יירדתי במשקל והגעתי ל 35 ואני מטר 60 ואני נורא נלחצת ומודאגת מהצבא, זה צעקות ובכי כל הזמן אני מפחדת שלא ישחררו אותי וגם עם ישחררו זה עניין של זמן ואני מרגישה שלפני שאני עולה במשקל עדיף לי לקבל את הפטור קודם לכן רציתי לפנות לעו"ד כדי לזרז את העניינים כי אני לא ייכולה להמשיך ככה לא לאכול כמעט כלום כדי לשמור על משקל 35, אני מרגישה שאם אמשיך ככה אני אמות בסופו של דבר הבעיה היא שהמצב הלכלי נורא קשה ובגלל זה אני עוד יותר מדוכאת כי אין מצב שאצא מהמצב הזה בלי עו"ד כי עו"ד מזרז תהליכים ואני לא מדמיינת את עצמי עוד מחכה, תודה לך אם אתה ייכול לעשות משהו אתה עושה מצווה גדולה גם מחר יש לי צו ראשון ואני לא ייכולה ללכת אני חלשה מידי, תודה לך על הבנה והקשבה בבקשה תחזור אליי בהקדם

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום אלינוי, תוכלי לפנות אליי לנייד 052-4735151. או להשאיר הודעה במשרדי בטלפון 03-6441111 לפי הפרטים שמסרת אכן יש מקום לנסות לערער על ההחלטה להתחיל בהליכים לגיוסך אך לשם שקילת העניין בכובד ראש ומתן תשובה מקצועית לגבי סיכויי ההליך והדרך הנכונה לבצע את הדברים אצטרך לפגוש בך ולעיין בחומרים שבידייך. תוכלי לקבוע עימי פגישת יעוץ.