משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאפטור ממילואים עקב בעיה נפשית

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

פטור ממילואים עקב בעיה נפשית

אבי
אבי

שלום רב. ברצוני להוציא פטור ממילואים עקב בעיה נפשית (חרדות ודיכאון שלאחר שירות מלא כלוחם). אני לומד ראיית חשבון ואני נורא חושש שמה קבלת הפטור עקב בעיות נפשיות ירדוף אותי במקומות עבודה לאחר שאסיים את לימודיי. מלבד משרות הביטחון הממשלתיות למינהם (שב"כ וכו'..), האם לצבא יש אישור לפרסם את בעיותיי המופיעות בגליון הצבאי האישי? אשמח לתשובה. בתודה ובברכת שבוע טוב.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

על מידע רפואי שקשור בעניינך חלה חובת סודיות לפי חוק. לפיכך, על מידע שאתה מעביר לצה"ל חל חיסיון וכל עוד לא חתמת על ויתור סודיות רפואית כלפי גוף כלשהו צה"ל איננו רשאי להעביר לגוף אחר מידע אודותיך אלא אם הדבר נעשה על פי חוק או צו בית משפט.