רותם

שלום רב. האם ישנו חוק המגביל/אוסר על חיילת שהגישה קבילה נגד מפקדה-המשך שירות בכפיפות לאותו מפקד

שלום רב. האם ישנו חוק המגביל/אוסר על חיילת שהגישה קבילה נגד מפקדה, להמשיך ולשרת תחת פיקודו עד לבירור הקבילה? וזאת על מנת למנוע המשך הנכלות של המפקד לאותו חיילת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רותם שלום, אין חוק כאמור. במידה ויש המשך התנכלות על רקע הקבילה - אזי יש צורך לפנות בבקשה נוספת בעניין המשך ההתנכלות ולנקח"ל יש את הכלים להעביר הקובל\ת לתפקיד \ ליחידה \ למפקד אחרים.