דניאל

יציאה משירות צבאי בצה"ל

אני שירתתי כשנתיים וארבעה חודשים בצבא ויצאתי על סעיף נפשי(קשיי הסתגלות) שאלה ראשונה האם יש דרך לתקן פרופיל זה ע"י התנדבות למילואים וכדו שאלה שנייה אני למדתי עבודה סוציאלית ובשלבי סיום האם אני יכול להציע את שירותי למוסדות כמו השב"ס בתור עובד סוציאלי משרד הבריאות וכדו או שכל מוסד ממשלתי סגור לפני בעיקבות היציאה מהצבא אף על פי שהשלמתי את רב השירות האם כיום אני בגיל 30 האם הזמן שעבר משפיע על הפרופיל ואני יכול לערער או להגיש מועמדות ולא יתחשבו בפרופיל

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניאל שלום רב, בעיקרון ניתן להגיש בקשה לשינוי פרופיל אך כעבור פרק זמן כה ארוך ממועד השחרור אני בספק אם בקשה זו תתקבל ואולי אף לא תיבחן. הגשת מועמדות לכל מקום אחר תיעשה לפי הכללים שם ואין לי הכרות עם כל מקום כזה או אחר על מנת להשיב לך תשובה נכונה.