eden

פריצת דיסק - שאלה בנוגע לתביעה

היי שלום, שמי עדן. משוחרר כ-3 שנים. התפקיד שלי בצבא היה ספק מזון(פיזי מאוד), כבר בתקופת הצבא היה לי חשד לפריצת דיסק אל מרכו אותי ואז היה לי רק בלטים קלים אך כבר אז התלוננתי רבות ושמרתי את כל המסמכים. היום, 3 שנים אחרי סובל מהקרנות לרגליים וכאבים כל היום. אני אחרי לא מעט טיפולים ורציתי לשאול לגבי תביעה - איך התהליך מתבצע? מה עלי לעשות? שמרתי את כל המסמכים הרפואיים מהצבא אך הם לא העידו על פריצת דיסק ודי נפנפו אותי. אשמח לעזרה, המון תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

עדן שלום רב, לא ברור לי מפנייתך מדוע לא פנית בתביעה עד כה - מדובר בפרק זמן משמעותי שנדמה שחיכית וצריך לבחון האם אכן ניתן להגיש כבר כעת תביעה או שצפויים להיתקל בקשיים שכן אולי חלף המועד להגשת התביעה ב"דרך המלך"... מציע כי תגיע לפגישת יעוץ ולאחר מכן נוכל לבחון אפשרות טיפול מתאימה. נשמח לעמוד לרשותך, בהצלחה!