מאיר

תאונת עבודה - איש קבע

שלום לכולם. אני איש קבע ונפצעתי בבסיס הרמתי קרטוניה מברזל (לא כבד במיוחד) ומעדתי כתוצאה מחולות שהיו באזור. עקב הנפילה נפלה עליי ״הקרטוניה״ ושברה לי את המסרק החמישי בכף הרגל... אני כרגע בבית בחופשת מחלה (ג׳). האם אני יכול לתבוע? ואת מי? ברשותי ביטוח לתאונות אישיות... האם זה קשור??? בברכה.. ותודה לעונים

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מאיר שלום רב- אם ייגרם לך נזק לצמיתות תוכל לפנות בתביעה להכרת זכות נכה מקצין התגמולים במשרד הבטחון.