דניאל

חתונה ולידה בזמן העריקות

אני עריקה כבר שנה בזמן הזה הספקתי להתחתן וללדת האם אני אשב בכלא? האם אקבל מענק שחרור על שנה ששירתי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

בדרך כלל לא נוטים לכלוא נשים שהן אמהות... למרות שאין מניעה חוקית לעשות כן. אני מציע לך לפנות לעורך דין ובעזרתו לפנות לצבא בכדי להגיע להסדר במהלכו תתייצבי, תישפטי ולא תהיי במעצר כלל. לגבי נושא המענק - היות והיית עריקה - מאוד הגיוני שתתקבל החלטה לשלול לך את המענק ואת זכויותייך הכלכליות. הסיכוי לצאת עם הזכויות הוא נמוך מאוד.