משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהרעת תנאים - חייל סדיר

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

הרעת תנאים - חייל סדיר

דני
דניאל

מפקד הבסיס החליט לעשות הרעת תנאים גורפת לכלל הבסיס , בחוקים חדשים הנוגעים לאנשי הקבע ולחיילים הסדירים , האם אפשר להגיש תביעה משפטית צבאית כנגד המפקד בסיס על הרעת תנאים (בעיקר לחיילים הסדירים)

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

תלוי מה הם התנאים שבהם פגע. בעיקרון, מפקד בסיס יכול להחליט מה הם תנאי השירות ואופי השירות בבסיס כל עוד אלה אינם חורגים מפקודות קבע בצבא (למשל משך שמירה העולה על זה שמותר בפקודות). להגיש תביעה משפטית כנגד מפקד אשר שינה את התנאים, בין אם לרעה או שלא, לא תחזיק מים.

RE:
דני
דניאל

אפשר עזרה בנושא בבקשה?