רינה

חבלה בזמן נופש פלוגתי באילת

לפני כשבוע האחיינית שלי נפגעה שתי עינייה מחבל שנותק/נקרע לא יודעת את הסיבה מסירה בזמן שעשו ״בננה באילת היא פונתה לבית חולים יוספטל באילת ביוספטל הוחלט לשלוח אותה במונית לבית חולים בילינסון בטענה ששם יש מיכשור טוב יותר היא אושפזה במשך 6 ימים . כל זמן הזן שני הוריה היו איתה היות והיא לא ראתה כמה שאלות : 1. למי פונים עכשיו כדי לברר מה קורה עם זכויותיה ? 2. נודע להוריה שלהמשטרה ימית ואזרחית של אילת לא הוזמנו לאירוע .. לא נפתח תיק3 למי עליהם לפנות כדי לוודא ש

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רינה שלום, בפתח הדברים אאחל החלמה מהירה ומלאה לאחיינית. בתביעה מהסוג המוזכר, ניתן להגיש תביעה למספר מוקדים, חלקם חלופיים - יש להמתין ולאסוף מסמכים בכדי לבחון אם נגרמת נכות (פגיעה מתמשכת קבועה) ולאחר מכן לקיים פגישה אצל עורך דין בכדי לבחון את הגורם המתאים להיפרע ממנו. יש גם לבחון קשר סיבתי לעניין הפגיעה - למשל - אם עשתה האטרקציה (שייט בננה) באמצעות חברה מסודרת שעובדדת עם צה"ל\משהב"ט או באופן פרטי - יש הבדל לעניין ההכרה. בהצלחה!