יוסי

שחרור משרות קבע ראשוני

שלום נשארו לי 5 חודשים עד השחרור אני בהתחייבות פתוחה ומפקדי אינם מעונינם לקצר לי את השירות עס שלא יהיה לי מחליף אני מעונין להשתחרר במיידי האם יש דרך להשתחרר למרות התנגדות המפקדים

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

ניתן לפנות לועדה להתרת התחייבויות אך לא ניתן לכפות את השחרור באופן מיידי על צה"ל

בקבע ראשוני

אני נכנס לקבע ראשוני. התפקיד אותו אני עושה ברגע זה ועתיד על פי מפקדי לעשות בזמן שרות הקבע שלי הוא לא התפקיד שעליו חתמתי את הקבע שלי. לכן הייתי רוצה להשתחרר. האם עליי גם לפנות לועדה להתרת התחייבויות? איך אני יכול לפנות אליהם?