זיגמונט צונג

נכדתי נמצאת בארה"ב כבר 7 שנים בימים לפני מספר חודשים קבלה צו ראשון הוריה פנו לשגרירות בלוס אנגלס וקבלו פטור משירות אבל אני ממשיך לקבל הודעות גיוס למר

נכדתי עברה עם משפחתה לגור בארה"ב לפני 7 שנים (לפני שהגיעה לגיל 10) למרות שקבלה פטור מגיוס בשגרירות ממשיכים להגיע אליה (לכתובתה בארץ אצלי) מכתבי גיוס למיניהם למרות שלראשונים עניתי והסברתי הענין. אני לא מצליח להגיע למישהו שיענה על מכתבי ויתיחס לפטור שקבלה מהשגרירות בלוס אנגלס. למי אפשר לפנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

פנייה כאמור יש לעשות מול גורמי הגיוס, לשכת הגיוס הרלוונטית ומיטב. במידה והנך נתקל בקשיים ניתן להיעזר ולהסתייע בעורך דין לטובת הסדרת הנושא. במידה ותחפוץ בכך ניתן לפנות למשרדנו 03-6441111