amir

כיצד נהוגים דיני עבודה בצה"ל

ברצוני לדעת האם ניתן לקבל ייעוץ משפטי וייצוג אל מול הצבא בנושא דיני עבודה, סוגיה על הפרק היא תגמול שכרי בהתאם לתואר אקדמי מסוים אשר ניתן בעבר לכל בוגרי התואר ועל פיו החליט איש הקבע לבחור בסוג התואר המדובר, אך רק בסיום לימודיו ולאחר שהשלים 4 שנות לימוד התברר עי הצבא אינו מכיר בתואר המדובר לטובת התגמול השכרי, חשוב לציין כי עבור תואר מקביל בעל מאפיינים כמעט זהים הצבא מכיר ומעניק את התגמול המדובר. האם ניתן לקבל ייעוץ וייצוג בנושא מסוג זה אל מול צה"ל? כיצד הנושא עובד, פונים דרך בית משפט או ערכאה אחרת כלשהי? תדה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

AMIR שלום רב, שאלתך היא מעניינת מאוד וניתן לטפל בה במגוון אפשרויות - אני מייעץ לך לפנות לפגישת יעוץ בנושא בכדי לבחון מה האפשרות שתתאים במידה הטובה ביותר לסוגיה שרשמת.