רעות

הפרת חוזה קבע לפני תום החוזה

היי אני נגדת בקבע ובעקבות שינוי מקצועי שנכפה עלי החלטתי להשתחרר ולסיים את שירות הקבע שלי לפני מועד סיום החוזה הקצינים שאמורים לחתום לי על הטופס עושים לי חיים נורא קשים עם זה מכיוון שהם צריכים אנשים שעובדים האם יש חוק כל שהוא שאומר תוך כמה זמן ממילוי הטופס על ידי אני חייבת לקבל תשובה בנוגע לשחרור?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רעות שלום רב, לפי פקודת מטכ"ל יש נהלים לטיפול בבקשות והוראות מקצועיות בהתאם לסוג הבקשה שהגשת. הליכים אלה כוללים גם פרקי זמן במסגרתם יש להתייחס לבקשות ולהכריע בהן - במידה ולא או במידה ואלה חלפו אמליץ לפנות בקבילה על הימשכות ההליכים לנציב קבילות חיילים או להסתייע בעורך דין. נוכל לעזור כמובן בפנייה ישירה למשרדנו!