דניאל

פסילת מקצוע עקב בעיות אישיות

שלום, אתמצת את המקרה בגדול אני חייל בודד חריג בשירות סדיר, הנדסאי, פטור משירות קבע, משרת בבסיס במרכז הארץ בו התנאים מקשים עליי להתפרנס ולהתקיים מחוץ לשעות הפעילות בבסיס. אשמח לדעת אם ישנו צורך או אפשרות בליווי עורך דין על מנת לפסול מקצוע ולקבל תפקיד יותר נוח מבחינת שעות ותנאי הפעילות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניאל שלום, בעקרון יש אפשרות שעורך דין ילווה אותך בתהליך אבל הדבר הנכון ביותר לעשות הוא לגשת לפגישת יעוץ - ייתכן ויש דרכי פעולה שתוכל לבצע בעצמך וכך לא תתחייב לעלויות גבוהות מצד עורך דין.