קצין בקבע

ביטול תכנית לימודים לאחר סיכום וחתימה על חוזה

אני קצין בדרגת רס״ן בן 34 לאחרונה סוכמתי לתכנית שירות הכוללת יציאה ללימודים מלאים לתואר לוגיסטיקה באוקטובר השנה. חתמתי על חוזה מסודר ,נרשמתי ללימודים במכללה והתחלתי לימודי מכינה. לאחרונה הודיעו לי כי קצין החיל הראשי החליט שלא אצא ללימודים בסוף לאור טענת המפקד שלי לרבות סיכום ראיון שהתפקוד שלי לוקה בחסר הוא מפקד שלי רק חודשיים...בניגוד לחיוד דעת המפקד הקודם שלי אשר המליץ עליי במשך שנתיים.. רציתי לשאול למי כדי לפנות כי לאור הדברים הרשומים מלעה נגרם לי עוול רב ,לא רק שלא מכבדים את החוזה אלא זה יפגע בי קדימה לאור חוסר יכולת להשתתף בדיון שיבוצי תפקידים שכבר סוכם ונסגר וכו... תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מציע לפנות לקבלת יעוץ לגבי פנייה לטריבונל השיפוטי - ערכאת משרתי הקבע. ייתכן ויש כאן "קייס" שמצדיק פנייה כאמור.