אילן

מהן השלכות פרופיל 21 עם סעיף ליקוי 32747?

אני משתחרר עם סעיף ליקוי 32747, האם יש בעיה עם קבלה לעבודות? אוניברסיטה? רישיון? עוד דברים שלא חשבתי עליהם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אילן שלום, לא מספיק ללמוד על כלל ההשלכות של סעיף ליקוי זה לפי כותרת או סימול הסעיף בלבד. באופן כללי, סעיף זה למרות שהוא סעיף נפשי הוא לא מהסעיפים החמורים יותר (לא בהכרח מעיד על תחלואה נפשית או בעיה נפשית מאז'ורית). באופן כללי - השלכות אפשריות היא - איסור להוציא רישיון לכלי ירייה (נשק). איסור מתן רשיון נהיגה לרכב ציבורי או משא כבד או היתר מיוחד. התנייה של חידוש או הוצאת רשיון נהיגה מסוג אחר בקיום שיחה עם פסיכיאטר או מומחה אחר מטעם משרד התחבורה. תוספת בעלות ביטוח חיים. עבודות ממשלתיות מסויימות... וכו'...