אלן קיאנובסקי

הגירה לארה"ב אחרי צו ראשון

שלום רב, קוראים לי אלן. היגרתי עם הורי לארה"ב בגיל 16 וחצי לאחר שקיבלתי צו ראשון אך לא התייצבתי אליו. כעת אני בן 18 וחצי. פניתי לקונסוליה הישראלית באטלנטה לבקשת דחיית שירות אך בקשתי נדחתה. לאחרונה קיבלתי גרין קארד. מה אני צריך לעשות כדי לקבל אישור לבקר בארץ? בתודה, אלן קיאנובסקי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אלן שלום רב, יש לפנות לעורך דין שיכול לבקש ישירות ממיטב (רשויות צה"ל) בקשה להסדרת מעמד. כמובן שבתשובה שונה בהתאם למקרה אך עורך דין יכול ויודע לתת כיוון מושכל לאחר היוועצות טלפונית. אתה מוזמן לפנות!