אוראל סימנדוייב

אי הגעה ליום הגיוס בגלל בדיקה רפואית

שלום רב , אני במצב די מסובך .לאחר מאמצים רבים ומיונים התקבלתי ליחידת יהל''מ.לצערי נפצעתי ויש חשד לקרע בלברום ולאחר מאבק ממושך עם קופת החולים השגתי התחייבות לבדיקת MRI. כרגע אני פצוע מאוד ומוגבל בתנועה ומחכה לבדיקה שנקבעה ב20-11-2017 , יום הגיוס שחי..כבר חודשיים אני רודף אחרי מיטב אך בחיים לא נתקלתי במערכת כל כך אטומה ולא יעילה , תמיד בסטטוס של טיפול ואז לאחר חודש מתקשרים ואומרים לשלוח את המסמכים מחדש כי הם לא התקבלו כראוי .כמו כן הם לא נותנים לי את האפשרות להגיע אליהם ולתת להם את המסמכים פיזית , רוצים רק לקבלם בדואר האלקטרוני .כעת אני חודש מיום הגיוס והבדיקה , ואם לא יקרה נס הגיוס לא יידחה כך שפשוט לא אגיע ליום הגיוס ,אני מודע לכך שאחשב למשתמט ,אך אני גם יודע שבריאותי קודמת לכל אף על פי שאני כן רוצה להתגייס ולשרת ביחידה קרבית . כיצד ישפיע עליי המהלך של אי הגעה לבקו''ם ? האם אוכל להמשיך לקבל טיפול רפואי רגיל מקופת החולים שלי? והאם אוכל להגיע ללשכת הגיוס ולגרום להם לדחות את הגיוס? אשמח לעזרתכם ולעצתכם , מלש''ב פעור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אוראל שלום, לצערי מדובר בבעיה מוכרת! לא מעט מלש"בים נתקלים בחומות בצורות של אי העברת מסרים למיטב ובכנות חבל שתגיע למצב בו תהיה משתמט כאשר אפשר למנוע אי נעימויות שכאלה. במידה ושלחת במייל והעניין טרם הסתדר אני ממליץ לפנות לעורך דין שיידע לתת מענה מספיק מהיר לטובת העניין וישלח את החומרים למיטב עבורך ויצליח (בתקווה) להסדיר את נושא המועדים הבעייתי. חשוב לציין כי ככל שתקדים לעדות ולפנות לעורך דין כך ייטב. אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי. 03-6441111