הודי

פציעה במהלך קורס צבאי

שלום, אני אשת קבע ובמהלך קורס, החלקתי על היד, שברתי את מפרק כף היד ונאלצתי לעבור ניתוח שבוא הוכנסה פלטה כרגע אני בבית כהתאוששות, קיבלתי 30 גימלים. ומחכה למעקלצלצורך פיזיוטרפיה. רציתי לדעת איך ההתנהלות לגבי תאונות עבודה בצבא. למי פונים לגבי תביעה? בברכה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

הודי שלום רב - במהלך השירות הצבאי אין "תאונות עבודה" אלא יש אפשרות לתבוע את קצין תגמולים במשרד הבטחון בדבר נזקים צמיתיים אשר מתרחשים במהלך השירות הצבאי. כמובן שבראש ובראשונה אאחל לך בריאות - אך במידת הצורך בהתאם למסמכים הרפואיים שבידך (מומלץ להצטייד גם בדוח פציעה!) אשמח כי תגיעי לפגישה ונעריך יחד אם כדאי לפנות ולתבוע את משרד הבטחון בתביעה להכרת זכות נכה.