דניאלה

יציאה ממסגרת צבא בגלל קשיים אישיים עם המסגרת

נמצאת במצב שהמפקד מתנכל ולא מוכנה יותר לשרת נמצאת כרגע 9 חודש לפני השחרור ולא מסתדרת במסגרת לא רואה מקום אחר לשרת בו ולא מסתגלת לשינויים בכלל כול שינוי מקשה עלי נשפית ונמצאת בדיכאון תמידי בעקבות המצב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניאלה שלום רב, במצב שתיארת הדבר הכי נכון הוא לפנות למשרדי ולתאם פגישת יעוץ. בהתאם למצבך הנפשי ולתוכן ההתנכלויות יכולות להיות המלצות שונות להתמודדות עם המצב ולכן לא ניתן לענות תשובה שתתאים למצבך ללא פגישה שאשמע את הפרטים בהרחבה. אם תרצי - את מוזמנת ליצור קשר במשרדי בטלפון 03-6441111 או במספר טלפון נייד - 052-4735151