משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהאם לרופא היחידה יש סמכות לבטל גימלים מרופא מומחה בחר"פ צבאי.

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

האם לרופא היחידה יש סמכות לבטל גימלים מרופא מומחה בחר"פ צבאי.

יהו
יהודה קופרמן

כתוצאה משברי מאמץ ובעיה בקרסול קיבלתי הפניה למיפוי עצמות ולאחר מכן הפניה לאורטופד מומחה שיבחן את התוצאות של הצילום. האורטופד [בבית חולים 10 (ביה"ח צבאי) הרופא הוא אזרח עובד צהל ולא רופא צבאי.] רשם לי 30 גימלים וטיפולי פיזוטרפיה. הרופא יחידה הזמין אותי לבדיקה והחליט לבטל את הגימלים ולשנות אותם לבתים עבודה משרדית בלבד. האם יש לו את הסמכות לבטל גימלים מרוםא מומחה בחר"פ ואם כן האם יש לי פה עילה לקבילה.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

הוראות קרפ"ר קובעות נסיבות ומצבים בהם ניתן להמיר ימי מחלה (ג) בימי פעילות משרדית (ב), בכל עניין מדובר גם בסמכויות הגורמים הבודקים וניתן לבדוק עניין פרטני מול מוקד מקול הלב (מוקד פרח - מוקד הפניות של חיל הרפואה). בהצלחה!