משה

רשיון עריכת דין- יציאה על נפשי ממילואים

שלום, אם אני יוצא ממערך המילואים ע"י פרופיל נפשי, האם יכולות להיות השלכות בקבלת רשיון עריכת דין? האם בהקשת תעודת הזהות שלי ניתן יהיה לראות את הפרופיל ולהחליט שלא לתת לי רשיון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

משה שלום, על מנת לקבל תשובה מסודרת תוכל לפנות ללשכת האתיקה של לשכת עורכי הדין בשאילתא. אוכל לומר לך, מבלי שהדבר יהווה תחליף לייעוץ משפטי פרטני, כי על פי רוב למצבך הרפואי ו\או הנפשי אין השלכה על קבלת רשיון עורך דין או לא. כמובן שהדברים תקפים כל עוד אתה כשיר משפטית ומצבך הנפשי אינו קיצוני כמוגדר בחוק. פרופיל 21 אינו אמור להצר את צעדיך באופן אוטומטי אל מול לשכת עורכי הדין.