קלמי

גיוס וביטול פטור רגיל מתאם דת

אני בחור בן 25 ורוצה לדעת קבלתי פטור בגיל 21 על מתאם בהיותי לומד ישיבה שאלו אותי פטור או גיוס עכשיו בלי שום בדיקה או משהו כזה ורציתי לדעת אם יש כזה דבר ואפשרות להתגייס בגיל שלי והיה זה כרוך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

קלמי שלום, נושא השאלה הוא כזה שניתן לפתור - בין השאר הדבר תלוי בקריטריונים שונים כגון - גילך, נתוניך האישיים, סיבת הפטור וכיוצא באלה. תוכל לפנות ליעוץ אישי פרטני ונסייע לך במידת האפשר ובקבלת מידע ועצה בהתאם למצבך הפרטני.