קורל

האם ואיך אפשר לערער על אי אישור להצהרה דתית?

ניגשתי אל הצו הראשון כשבידי הצהרה מטעם בית הדין הרבני הם זימנו אותי לראיון גיוס ולאחר ראיון קצר הוא אמר שהוא לא מאשר את ההצהרה ואני אצטרך להתגייס כרגיל אני היני דתייה ולא מעוניינת בשום צורה להתגייס השאלה אם אפשר לערער על זה כי כשהתקשרתי למיטב הם אמרט שלא ניתן לערער על דבר כזה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

קורל שלום רב, ניתן לערער על קביעת הועדה ומומלץ לעשות זאת באמצעות עורך דין - את מוזמנת ליצור עימי קשר להמשך יעוץ פרטני. 052-4220101 או במשרד - 03-6441111