אבי אזולאי

גיוס לצבא בגיל 25 לאחר שדחיתי את הצבא 7 שנים מגיל 18 ועד היום בגלל אזרחות כפולה יש לי אזרחות ספרדית וישראלית.

הצבא אמר לי שבמידה ואני מתגייס לצהל יכולים לשלול לי את הארחות הספרדית אם בספרד יגלו..נתנו לי את האפשרות לדחות את הצבא כל שנה ולא ללא להתגייס בעצם לא קבלתי פטור תמידי אלא דחייה כל שנה עד פטור מסויים...אבל פתאום לאחר 7 שנים שאני כבר בן 25 אמרו לי שהחוק התבטל ורוצים לגייס אותי, במידה ואני לא מעוניין להתגייס יש משהוש אםפשר לעשות מבחנה משפטית? ובנוסף אני בעל תואר ראשון בהנדסת חשמל ואני עובד בזה כבר שנתיים כמהנדס....אשמח לייעוץ ועזרה מה אפשר לעשות כדי לא להתגייס תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

תצטרך לתאם עימי פגישה אישית...