משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאביטול סעיף ליקוי על טיקים

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

ביטול סעיף ליקוי על טיקים

ליה
ליהי

אני קיבלתי פרופיל 64 על מספר גבוה במשקפיים וטיקים. אני מעוניינת לעבור בחזרה לחיל הירוק לתפקיד של מ"כית. רמ"ד חובה אמר לי שאני אצטרך לבטל את הסעיף של הטיקים. (בצו ראשון הרופאה כתבה שאלה טיקים ברמת תפקוד קלה). וגם בצו ראשון אמרתי שהיום כבר אין לי טיקים. וגם כל בעיה רפואית היא כתבה אותה בצורה קיצונית מידיי. מה הסיכוי שרופא בוועדה הרפואית יבטל לי את הסעיף וישנה את הדברים הקיצוניים שהיא רשמה?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יעזור להגיע לועדה עם תעודה רפואית מרופא מומחה אחר (אפשר גם מהאזרחות). לגבי הסיכויים עצמם הרי שלא אוכל להעריך כי זו לא מתמטיקה ובכל מקרה לא מכיר את הפרטים המלאים.