דנה

נישואים במהלך השתמטות

שלום, אני משתמטת מצה"ל יותר משנתיים, קרוב לשנתיים וחצי. רציתי לשאול- אם אני נישאת בזמן שאני משתמטת ולאחר מכן אני מסגירה את עצמי- מה מצפה לי? אקבל עונש של כלא? או ישר פטור ללא עונש? אשמח לתשובה מהירה ולעזרה, תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דנה שלום רב, היעדרות שעניינה השתמטות מגיוס למשך כשנתיים-שנתיים וחצי היא היעדרות עליה נשפטים בבית דין צבאי. העובדה כי התחתנת תוך כדי ההיעדרות איננה מונעת ממך לשבת בכליאה או לא להשפט על ההיעדרות - אלא היא "מזכה" אותך בפטור משירות צבאי בלבד. מציע לך לגבי הענישה והייצוג ליצור קשר טלפוני! 052-4220101