ולדימיר

בן 32 היום. נורא רוצה להשתלב בשירות מילואים.

משוחרר מ2006. לא סיימתי שירות מלא יצאתי מסיבות אי התאמה בכלא הצבאי בשל עריקויות למטרות עבודה עקב מצב כלכלי חמור של האם(חד הורית). ללא עבר פלילי ואף התנדבתי במשטרה כ 7 שנים. רוצה להתנדב לשירות מילואים. השאלה האם אפשרי? למי פונים? איך? והאם ניתן להיעזר בעזרת גורם מקצועי כלשהו בנושא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

ולדימיר שלום רב, קראתי את פנייתך ולמיטב התרשמותי ולאור נסיוני בתחום אני חושב שהליך של התנדבות למילואים עבורך יהיה בעל סיכויים אפסיים. אעיר בהקשר זה כי לו היית רופא או בעל מקצוע אזי היה אולי ניתן לנסות ולפנות לצורך התנדבות. הליך של פנייה להתנדבות הוא הליך מסורבל שניתן לעשות בכמה אופנים - או דרך יחידה ספציפית או דרך פנייה כללית. בכל מקרה, אינני רואה כי במצבך יאפשרו לך להתנדב - בעיקר לאור הפטור שקיבלת, סוגו וכן התנהגותך הבעייתית במהלך השירות. בהצלחה!