משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאעונש עת עריקות מהבסיס

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

עונש עת עריקות מהבסיס

דנה
דנה

אני עריקה כמעט חודשיים יש לי תש4 ופרופיל64 (נפשי)אני רוצה לחזור לבסיס כדי לעבור למקום אחר אבל אני מפחדת להיכנס לכלא מה אפשר לעשות?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

דנה - לא ניתן לייעץ לך על בסיס המידע שנתת ויש צורך בקבלת מידע רב יותר. אעיר כי לאור משך ההיעדרות הנוכחי הרי שתצטרכי להתייצב לסיום היעדרותך בפני תחנת משטרה צבאית או בסיס כליאה (כלא 4 או כלא 6). במצב כזה אזי סביר להניח כי תישפטי בתוך 48 שעות על ידי קצין שיפוט (בהנחה ואין לך עבר והיעדרויות קודמות). במהלך המשפט תוכלי להציג לו מסמכים בדבר מצבך ולבקש התחשבות במצב. אם תבקשי להיוועץ באופן אישי את מוזמנת לפנות אליי ולעשות זאת - 052-4220101