נואשת

שאלה בנושא חוזה עתודה

בתהליכי נסיון לצאת מחוזה השטן של עתודה ולעשות שירות חובה בנות רגיל. אמרו לי שגם אם אצליח לצאת מעתודה עדיין יצטרך לשרת כדין גבר 3 שנים. יש דרך לעקוף את זה?האם זהשעדיין לא סיימתי את התואר יכול לעזור לי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

במידה ותחזרי לשירות רגיל - אז יהיה ניתן לבקש באופן פרטני להתיר את ההתחייבות למשך שירות ארוך מהרגיל. יצוין כי הדבר אפשרי ואף משרדי הצליח לעשות כן בעבר. באם מעוניינת להסתייע וליצור קשר להיוועצות קונקרטית ופרטנית - מוזמנת.