רז

קיים טופס פציעה בצבא, האם קיים טופס החמרה? (פציעה עצמה לפני השירות)

לפני הגיוס לצה"ל פרקתי את הברך, עברתי פיזיותרפיה והכל היה טוב. בצו ראשון הודעתי לצבא ולא הסתרתי כלום, נקבע לי פרופיל 82 והתגייסתי לקרבי. במהלך השירות התחלתי לחוות "נעילות" של הברך ובבדיקת M.R.I התגלה בה גופיף חופשי. את הגופיף הוציאו בניתוח אבל לאחר ההחלמה (20 ימים בבית) חזרו אירועים של "נעילות" בברך. מאז עוד בדיקת M.R.I (לפני כחודש), גילו עוד שני גופיפים חופשיים ואני בדרך לעוד ניתוח בברך. הבעיה היא שאין לי דוח פציעה לשחרור, כי הרי לא היה אירוע מסוים שבו נפצעתי בצבא אלא המצב החמיר תוך כדי (לטענתי). זו הסיבה שהרופא יחידה לא הסכים למלא לי איזשהו טופס שייתן לי אסמכתא מהצבא... מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

בגדול לטובת תביעה כאמור יש צורך בתיק הרפואי ממהלך השירות הצבאי שם מתועדות כל פניותיך - אין טופס "החמרה" לשאלתך.