אסף;

עריקות מילואים מה לעשות ?

אני כרגע מוגדר עריק עקב כך שלא הגעתי לאימון של הגדוד בו אני משרת, הצו היה ב15/7. אני סטודנט מאוד לחוץ בתקופת מבחנים אבל לצה"ל זה לא כל כך משנה, הם מצידם מציעים פתרונות כמו מועד ב' וג' שאותם אני יכול לעשות גם שנה הבאה שתהיה אפילו יותר לחוצה, זאת הפעם השנייה שאני לא מגיע למילואים כאשר בפעם הראשונה קיבלתי תנאי כלא לשבועיים. רציתי לדעת האם עורך דין יכול לעזור המצב שלי? האם פסיכיאטר יכול לעזור? אני רוצה לצאת משירות המילואים האם מכתב מפסיכיאטר יכול לעזור לי במשפט?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אסף שלום רב, בהנחה ומדובר בהיעדרות קצרה הרי שאתה צפוי להישפט עליה בדין משמעתי ואז עורך דין יכול פחות לסייע בייצוגך. במצב דברים בו אתה מבקש להימנע בעתיד מהיעדרות עליך לקבל רשות לכך מגורמים צבאיים (מפקדים וכו'). אינני מבין את כוונתך כיצד חוו"ד פסיכיאטר תסייע בנסיבות שציינת. בהצלחה!