ליטל

חתונה במהלך עריקות..

שלום, אני כבר עריקה למעלה משנה וחבר שלי הציע לי נישואין האם שכשהיה רשום ברבנות שאני נשואה שולחים לי פטור מהצבא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

ליטל שלום רב, חתונה במהלך עריקות איננה פוטרת משירות צבאי באופן אוטומטי. למעשה העריקות ממשיכה עד שתבואי להסגיר את עצמך ואם תגיעי כאישה נשואה (עם האישורים המתאימים) אז אומנם יפטרו אותך משירות צבאי אך עדיין תצטרכי להיענש על העבירה שבוצעה עד לאותו מועד. במצב דברים כזה יש חשיבות לקבל יעוץ אישי מעורך דין הבקיא בתחום ואת מוזמנת לתאם עימי פגישה כדי שאוכל לייעץ לך כיצד לנהוג. אגב - במקרים מסויימים ניתן להגיע למצב בו ההיעדרות תיסגר ללא עונש או שהעונש יהיה מצומצם יחסית למצב דברים רגיל ולכן חשיבות היעוץ רבה! לתיאום - www.army-law.co.il - באמצעות טופס "צור קשר" או בשיחה לנייד 052-4220101