יוסי

התרת התחייבות משירות קבע בגין התחייבות

בעקבות יום לימודים בשבוע אני חתום מול צהל על חצי שנה יותר( אמור להשתחרר בסוף דצמבר) אני רוצה להפר חוזה על מנת להתחיל לימודים באוקטובר ולא לאבד שנה..האם אפשרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

יוסי שלום - הקדמת תאריך תום שירות (תת"ש) משירות קבע היא אפשרית אבל על מנת להבין מה דרך הפעולה הכדאית והרצויה ביותר חובה לקבל יעוץ פרטני המתאים לעניינך. פקודת הצבא מאפשרות התרת התחייבות של איש קבע ושינויים בהתחייבות אך על מנת לעמוד על זכויותיך ראוי כדאי ומומלץ שתפנה לקבלת ייעוץ שיתאים לעניינך.