יפית

חילת דתיה -קשיי הסתגלות ותש"

כרגע בדכאון משרתת בתפקיד סמבצית באורים .לא אוכלת זועקת לעזרה אין מענה מכל הגורמים שפנינו אליהם .רוצים להעלות אותהלמישפט על זה שלא אוכלת,היא מבקשת לחזור יומיות ושבתות להיות בבית,ואין מענה.(אני אמה שמי יפית)אני לא רוצה שמצבה יחמיר,דואגת לה מאוד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום יפית, קראתי בעיון את פנייתך ואני מבין "בין השורות" כי למעשה מדובר על מצבה הנפשי של הבת שלך במהלך שירותה הצבאי. חייל או חיילת במצב של דיכאון צריכים לקבל עזרה מגורמי בריאות הנפש בצה"ל. פעמים רבות גורמי הצבא לא מאתרים את הבעיה בזמן או אינם מקבלים את הסיוע המקצועי בזמן הנכון ואותו עיכוב בנתינת הסיוע והעזרה בתחום הנפש מובילים לכך שהמצב הנפשי הופך לכזה שלא ניתן להתאושש ממנו בקלות כי האדם שזקוק לסיוע "מתחפר" בתוך עצמו. הדכאון הופך למעשה מדכאון "רגעי" לדכאון "מתמשך" או דכאון "מג'ורי" (דבאון רבא במונח המקצועי בעברית). לדעתי ומניסיוני הרב בתחום, הדרך הנכונה לטפל במצב בו חייל או חיילת לא מקבלים את הסיוע בזמן הוא לפנות לגורם פרטי כדי להניע תהליך - זה למעשה מה שאני כעורך דין בעל ניסיון יודע ויכול לעשות במצב שכזה. יש לפנות ולתאם פגישת יעוץ וניתן לעשות זאת על ידי פנייה למשרדי - 24 שעות ביממה (7 ימים בשבוע) - בטלפון: 03-6441111 או 09-7888090 לפגישת היעוץ מומלץ להגיע עם מסמכים אודות המצב הרפואי והנפשי וכן אודות מצב בני המשפחה והמשפחה בכלל. במשך הפגישה אסייע בהבנת המצב ולאחר מכן אוכל לתת גם פתרונות כיצד יש לפעול במקרה הספציפי אליו אדרש - העניין של בתך. מוזמנת ליצור קשר לעזרה נוספת!