לידור חרזי

קיבלתי ריתוק 14 יום על שלא קמתי במסדר בןקר

קיבלתי ריתוק למרות שיש לי בעיות תש שלא מאפשרות לי להשאר שבת והוא לא מוכן אפילו לדבר על זה (הסמכט)

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לידור שלום, חייל הזכאי להקלות בתנאי שירות (הת"ש) יכו לפרט אודות נסיבותיו מבית כאשר הוא טוען לעונש במהלך דין משמעתי, אבל עצם קיומן של הקלות בתנאי השירות אינן מונעות מקצין השיפוט מענישה שעניינה ריתוק או מחבוש (כלא). לכן, במקרה שתיארת, סגן מפקד החטיבה (הסמח"ט) אינו חרג מסמכותו. באפשרותך לערער על העונש על ידי הגשת טופס ערעור והעונש ייבחן על ידי מפקד הסמח"ט (ככל הנראה על ידי המח"ט עצמו). בהצלחה!