משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאפריצת דיסק - האם יש מקום לתביעה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

פריצת דיסק - האם יש מקום לתביעה

ידי
ידידיה

שירתתי כלוחם בחטיבת חיר לקראת סוף ההכשרה חטפתי פריצת דיסק שהצבא פעם ראשונה הכיר בה ע״י אורטופד רק כעבור שנה מהגיוס , עשיתי גם סי טי ונקבע שאני צריך להוריד פרופיל מ97 ל45 , את הורדת הפרופיל עשיתי רק בסוף השירות כשאת שאר השירות המשכתי בתפקיד עורפי יחסית אבל על תקן לוחם . טופלתי כשנה הפיזיותרפיה שעזרה במעט אבל גם עכשיו כשנתיים לאחר הפציעה אני עדיין סובל מכאבים ומוגבלות ברגל ימין , בסיטי היה כתוב שיש לי בקע/ פרצת דיסק עם הקרנה לרגל ימין. השאלה שלי האם יש מקום לתביעה ומה בדיוק משרד הבטחון יכול לתת לי (רפואה אלטרנטיבית וכו)? השתחררתי לפני פחות מחודש. תודה רבה .

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

ידידיה שלום רב, מקרה של פריצת דיסק אכן מוכר כעילת תביעה לצורך הכרה לזכות נכה מול קצין תגמולים במשרד הבטחון - מה שנקרא על פי רוב - "נכה צה"ל". חובה במקרה כזה לקבל עזרה מעורך דין הבקיא בתחום ואתה מוזמן לפנות אליי! https://www.army-law.co.il