חסוי

שחרור מקבע ראשוני ביוזמת החייל

אני חייל בשירות קבע כבר כמעט חצי שנה. לאחר קבלת עונש בדין משמעתי שלטעמי אינו פרופורציונלי לחומרת העבירה,כלומר עונש שניתן למען יראו ויראו, אינני יכול לראות יותר את המשך שירותי ביחידה. אשמח לדעת האם ניתן להתיר את החוזה ביוזמתי, ואם כן הפרוצדורה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

התרת התחייבות לקבע הוא נושא המוסדר בפקודות הצבא ובעיקרון ניתן לבקש התרת התחייבות מכל סיבה שהיא. יחד עם זאת רצוי ומומלץ להיעזר בעורך דין הבקיא בהליכים ולקבל ממנו יעוף פרטני - אין תחליף לייעוץ שייקח בחשבון את נתוניך ורצונותיך האישיים! מוזמן לפנות אליי בפרטי ולקרוא עוד באתר האינטרנט הרלוונטי ב- https://www.army-law.co.il/committee-for-permission-liabilities/ בהצלחה!