ליאור

אי קבלת אישורי הרפואי במילואים

הייתי אמורה להגיע למילואים ל4 ימים בצפון ליחידה שאני לא קשורה שירתתי בכלל במרכז בארץ בתפקיד שלא שירתתי בו. ביום המילואים נעשיתי חולה מאוד ולא הייתי מסוגלת להגיע קיבלתי אישור רפואי מהרופאה האזרחית שלי אך היחידה שלי לא אישרה ואמרה שאני כשירה וצריכה להגיע לבדיקה נוספת ביחידה אצל רופא צבאי. אני גרה חמש שעות מהבסיס ואין ביכולתי להגיע במצב הזה לבסיס. השאלה אם באמת לא אגיע ויפתחו לי תיק נפקדות מה העונש המירבי אם בכלל..

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

העונש נקבע בהתאם לסמכויות הענישה של המפקד שישפוט (קצין השיפוט) https://www.army-law.co.il/advocacy-opinion/