משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאאי קבלת אישורי הרפואי במילואים

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

אי קבלת אישורי הרפואי במילואים

ליא
ליאור

הייתי אמורה להגיע למילואים ל4 ימים בצפון ליחידה שאני לא קשורה שירתתי בכלל במרכז בארץ בתפקיד שלא שירתתי בו. ביום המילואים נעשיתי חולה מאוד ולא הייתי מסוגלת להגיע קיבלתי אישור רפואי מהרופאה האזרחית שלי אך היחידה שלי לא אישרה ואמרה שאני כשירה וצריכה להגיע לבדיקה נוספת ביחידה אצל רופא צבאי. אני גרה חמש שעות מהבסיס ואין ביכולתי להגיע במצב הזה לבסיס. השאלה אם באמת לא אגיע ויפתחו לי תיק נפקדות מה העונש המירבי אם בכלל..

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

העונש נקבע בהתאם לסמכויות הענישה של המפקד שישפוט (קצין השיפוט) https://www.army-law.co.il/advocacy-opinion/