אנונימי

הפרת הסכם קבע בסדיר.

שלום, אני קצין בסדיר ואני חתום על שנתיים וחצי שנות קבע. לאחר שסיימתי את הקורס שובצתי בתפקיד בבסיס עם תנאים נוראיים אשר גרמו לי למשבר אישי, דיכאון והבנה כי המערכת הצבאית לא מתאימה לי. אני נכנס לקבע עוד כמה חודשים ואני מעוניין להשתחרר בתום השירות חובה, מה הפרוצדורה שכרוכה במקרה הזה? אני מוכן לשלם כמה שצריך. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום אנונימי - כפי שעניתי בפורום בפעמים קודמות - יש דרכים בהן ניתן להשתחרר מהתחייבות לשירות קבע. על מנת לתת לך את היעוץ המתאים והנכון ביותר - עליך להגיע אליי לפגישת יעוץ עם כלל החומרים הרלוונטיים - אתה מוזמן לפנות אליי בטלפון נייד 052-4220101 כמו כן - מוזמן לקרוא עוד בקישור: https://www.army-law.co.il/committee-for-permission-liabilities/