משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהפרת הסכם קבע בסדיר.

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

הפרת הסכם קבע בסדיר.

אנו
אנונימי

שלום, אני קצין בסדיר ואני חתום על שנתיים וחצי שנות קבע. לאחר שסיימתי את הקורס שובצתי בתפקיד בבסיס עם תנאים נוראיים אשר גרמו לי למשבר אישי, דיכאון והבנה כי המערכת הצבאית לא מתאימה לי. אני נכנס לקבע עוד כמה חודשים ואני מעוניין להשתחרר בתום השירות חובה, מה הפרוצדורה שכרוכה במקרה הזה? אני מוכן לשלם כמה שצריך. תודה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

שלום אנונימי - כפי שעניתי בפורום בפעמים קודמות - יש דרכים בהן ניתן להשתחרר מהתחייבות לשירות קבע. על מנת לתת לך את היעוץ המתאים והנכון ביותר - עליך להגיע אליי לפגישת יעוץ עם כלל החומרים הרלוונטיים - אתה מוזמן לפנות אליי בטלפון נייד 052-4220101 כמו כן - מוזמן לקרוא עוד בקישור: https://www.army-law.co.il/committee-for-permission-liabilities/