אלמונית

גיוס בגיל מאוחר לצבא

האם ניתן להתנדב לצה"ל בגיל מאוחר (40) כעו"ד (עו"ד מזה שנים רבות).

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אלמונית שלום רב, התנדבות לצה"ל אפשרית לשירות עד תנאים מסויימים - שונה הדבר כאשר מדובר בהתנדבות לתפקיד מסוים (תפקיד רופאה או עורכת דין). רצוי בעניינך לפנות באמצעות הגורם המקצועי (לעניינך הפרקליטות הצבאית) ולבחון אם יש ביקוש למי שבהשכלתך ובכישורייך מתאימה לשירות בגוף המקצועי הצבאי. יצוין כי הגיל המתקדם יחסית עומד לרועץ אך תוכלי לבדוק באופן פרטני בעצמך מול הגורמים המתאימים. בהצלחה!