דוד

גיוס/התנדבות בגיל מאוחר

בגיל 18 כשהייתי אמור להתגייס. לא רציתי ,מסיבות כאלו ואחרות היה לי פרופיל 97 הורדתי אותו ויצאתי על פטור של אי התאמה היום אני בן 30 וכל פעם שכני חושב על זה אני מרגיש פיספוס גדול מאוד. מה אפשר לעשות בנושא, אם בכלל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דוד שלום רב, בנסיבות שציינת, לאור האופן בו השתחררת וגילך הנוכחי - סביר להניח כי לא יאפשרו לך לחזור לשירות צבאי ולהתנדב כעת לצה"ל. אם תרצה בכל זאת לנסות - למרות שהסיכויים אפסיים תוכל לעשות זאת... להסבר: https://www.army-law.co.il/representation-in-recruitment-procedures-and-to-be-stationed-in-the-idf/