ניב יפרח

שיני שיבוץ לאחר שירות ממושך ביחידה אחרת

שלום , קוראים לי ניב . התגייסתי לפני שנה ו3 חודשים (נובמבר 17) . כרגע אני משרת בעזה כקשר סמגד בחטיבה מרחבית עזה צפונית השירות כלל לא נוח לי מהבחינה שזה כן תפקיד לוחם אבל זה לא מה שמוציא ממני 100% ואני רוצה לתרום יותר ולשרת ביחידה שיש שם הוצאה של 100% רצון ומוטיביציה שעדיין יש לי אותה אשמח לקבל מענה למרות הזמן שעבר מאז גיוסי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מציע לך לנסות כצעד ראשון לפנות לראיון מפקדים ולברר דרכם אם יסכימו להמליץ עליך למעבר ליחידה קרבית אחרת.