זיו בן חמו

שינוי שיבוץ לפני הגיוס

אהלן , אני מיועד לגיוס ב5 לאוגוסט למסייעת שריון ומעוניין להגייס לגולני , הורדתי 50 קילו ממשקלי בכדי שאוכל להיות לוחם והחלום שלי זה גולני ולא קיבלתי אותו חצערי הרב , יש מה לעשות בנושא בכדי לשנות שיבוץ לפני הגיוס ? מעדיף שלא לסרב בבקום ...

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לפי המועד שציינת אני רואה שכבר מאוחר על מנת לסייע לך. אבל ככלל, בעצם ההורדה ממשקלך אתה יכול לטעון שסעיף ליקוי שהיה קודם ופסל אותך רפואית מהתאמה לתפקיד לחימה כבר אינו עומד בתוקף ולכן אפשר לפנות לצבא עם מסמכים רפואיים ולבקש להעלות את הפרופיל באופן דחוף. ככל שתקדים לעשות זאת כך סיכוייך טובים יותר להספיק זאת לפני הגיוס. יש לציין כי זה שהפרופיל יעלה עדיין לא מחייב שבקשתך להתקבל ליחידה או לתפקיד תתקבל.