חן

פטור מצה"ל מה אומר הסעיף?

שלום, הבן שלי סובל מחרדות והיה גם בדכאון, החלטנו אני ובעלי להגיש את המסמכים של הפסיכולוגית והספיכאטר שטיפלו בו והוא קיבל פטור על סעיף 32717 וסעיף 8524549. בשלב בו הוא היה אמור להתגייס היה ברור לנו שהוא לא מסוגל למרות שהוא מאוד רצה ואף התקבל לתפקיד טוב בצבא לאחר הרבה מבחנים וראיונות. הילד רצה להתנדב וקיבל תשובה שלילית וכעת במבט לאחור,עכשיו שהילד אחרי המשבר שהיה בו אני מתחילה לחשוש שאולי הצעד שעשינו היה שגוי למרות שתוך תוכי אני יודעת שיתכן והוא היה קורס נפשית. הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההשלכות של הפטור הזה. תודה מראש חן

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

סעיף 32717 הוא סעיף ממשפחת סעיפי הליקוי הנפשיים בצה"ל. ככלל, חל חיסיון על "ספר הפרופילים הצבאי" ולכן לא ניתן לומר מה פירוש הסעיף. אוכל לציין כי אכן הסעיף הוא סעיף של פרופיל 21 קבוע - דהיינו אי התאמה רפואית לשרת בצה"ל באופן קבוע.