נתנאל

יציאה מקבע בגלל נישואין

אני נשוי וחתמתי קבע לשנה ושמונה חודשים אחרי הקורס קצינים ואני רוצה לפרוש כי הבית שלי נפגע מזה. מה הדרכים לפרוש מקבע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום נתנאל וברכות לרגל נישואיך, כעקרון - נישואין - אינם מהווים סיבה לשחרור מקבע. במקרים המתאימים ניתן לפנות לצורך התרת התחייבות לגורמי הסגל וכוח האדם בבקשה להתרת התחייבות לקבע מכל סיבה שהיא ושם תוכל לפרט אודות בקשתך בהרחבה והיא תישקל על ידי המפקדים וגורמי מנהל הסגל בצה"ל, הכל בהתאם לפקודות הצבא בנושא.