יוסי

ביוב משוטף בביניין 6 דירים

בית עם 6 דיירים. פתח ביוב משותף השכן ריצף בחצרו, עם בטון על המכסה ועל זה הדבקת ריצוף וכך סתם את פתח הביוב ללא אפשרות גישה. אינסטלטור שהוזמן בגלל סתימה, בקש לפתוח את המכסה המרוצף, עכשיו השכן דורש מהוועד לשלם את תיקון הריצוף. מה החובות כאן?

עו"ד סלעית פרנטי

שלום יוסי, אני סבורה שיותר חשוב לוודא שתיקון הריצוף ישאיר גישה תמידתית לפתח הביוב, לתקלות שיגיעו בעתיד. לגבי העלות הכספית לתיקון הריצוף, דינה ככל סכסוך כספי בבית משותף. בברכה, סלעית פרנטי-גרין, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה