דוד

ביקור פקחים בדירה

שלום רב. מבקש לדעת האם אני חייב להראות את הדירה לפקחים בשעות שמתאים להם בלבד. מעוניינים להגיע בין 09-12 בבוקר ואין באפשרות הדיירות בדירה ( 2 שותפות) וגם לא לי (בעל הדירה) להראות את הדירה שעות שעובדים.על מנת לבצע את דרישתם צריכים לקחת חצי יום חופש / יום חופש מהעבודה .בקשתי שיגיעו אחרי הצהריים וסירבו בכל תוקף גם הצעתי לשלוח להם סרט וידיאו נתקלתי בסירוב . מבקש לציין את העובדה שהדירה לא מחולקת. שבררתי עם הפקחים מה הסיבה טוענים שקיבלו הלשנה שהדירה מחולקת . מבקש לדעת האם אני חייב להראות את הדירה במגבלות הזמנים שקבעו . או שיש פתרון אחר. אודה על תשובתך. דוד

עו"ד עמנואל סולומונוב

דוד שלום, לפקח יש זכות לבוא ולבדוק את דירתך. יש לשתף איתו פעולה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה