דן

עשר חתימות של דיירים לשינוי תב"ע

ע"מ להגיש שינוי תב"ע עליי להחתים 51 אחוז מהדיירים בבלוק סה"כ 18 דיירים אז אני צריך 10 חתימות של דיירים. האם אני נחשב "דייר" למניין החתימות זאת אומרת אני צריך להשיג 9 חתימות ? דירה אחת בבלוק שייכת למדינה/עמידר מה המעמד של הדירה במניין החתימות ? דירה נוספת שייכת לזוג גרושים ושניהם מתגוררים בדירה ,הבעל מוכן לחתום אבל גרושתו מסרבת , מה ניתן לעשות במצב כזה ? אשמח לקבל תשובה תודה מראש .

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, הינך חלק מעשרת הדיירים. באשר לגרושה, ככל שהינה בעלת זכויות בדירה, סירובה מהווה בעיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה