אלון

שימוש בסימן מסחר לצורך הדרכה

שלום רב, הנני בעלים של חברת הדרכה, במסגרתה אני מעביר הדרכות במספר תחומים ובין היתר ביישומי מחשב כמו OFFICE וכו'. בהתאם, פרסמתי על עלונים כי בחברת ההדרכה שלי יש הדרכות של WORD (השמות הינם לצורכי השאלה בלבד). בימים האחרונים פנתה אלי חברה בעלת סימן מסחר רשום WORD ואומרת שאני מפר את סימן המסחר שלה כשאני מפרסם שאני מדריך בתוכנה של WORD. אני לא מוכר WORD, אני לא משווק, אני רק מעביר הדרכות, אני חושב שזה אפילו תורם להם. האם יש להם עילה לגרום לי להפסיק להעביר הדרכות? תודה רבה, אלון

item.Author מנהל הפורום עו"ד איילה לוי-שטרן

אלון שלום, על פניו, קשה לתת לך מענה חד משמעי כיוון שתוכן הפירסום לא הוצג בפנינו. עם זאת, עצם השימוש בשמה ו/או הלוגו של החברה, אשר מוגן כסימן מסחר רשום, עלול להוות הפרה של הסימן. אני מציעה כי תפנה לעו"ד להמשך קבלת ייעוץ משפטי בנושא. בברכה, איילה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס